
MENU BIB GASTRONOMIQUE
Lucullus van foie gras van eend en grisonvlees
Salade van Ratte du Touquet-aardappeltjes met fijne kruiden en een zoetzure sorbet
of
Witte asperges en « oeuf parfait »
Gegrilde guanciale, crumble van pecorino met peper
of
Krokante pressé van rog

Met condiments, kappertjes, citroen en een saus van vermoutboter
Variatie van lam
Erwtjescrème, venkelpistou en krachtige jus
of
Kort gebakken kalfsnoot
Potloodprei, krokantje van langoustine en Livarotcrème
Biologische bouché-cider van Domaine Dupont uit Victot-Pontfol
of
Zeeduivelwangen

Zachte lente-uiroom, milde chorizo in bouillon en krokante croutons
Gelieve uw dessert aan het begin van uw maaltijd te kiezen uit onze selectie van desserts.
Onze prijs: € 59
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
Exclusief drankjes , zonder toeslag
+ € 39: inclusief aperitief naar keuze* en onze selectie Franse wijnen.
* € 5 toeslag voor een glas champagne van Carole Noizet,
exclusieve rums, gins en whisky's , supplement naargelang het merk.
Gelieve ons te informeren over eventuele allergieën.