
A LA CARTE
VEGETARISCHE VOORGERECHTEN EN GERECHTEN

Roerei met truffel
€ 29

Romige risotto
Seizoensgroenten, gebakken champignons, Parmezaan
€ 24

Witte asperges en "oeuf parfait"
Pecorino en peper crumble
€ 30
KOUDE VOORGERECHTEN

Huisgerookte zalm
Haringkaviaarroom en yuzu-citroen
€ 25

Lucullus van foie gras van eend en grisonvlees
Salade van Ratte du Touquet-aardappeltjes met fijne kruiden en een zoetzure sorbet
€ 29

Kreeftsalade
Avocado, garnalenchips, bieslookvinaigrette
€ 40

6 oesters volgens aanbod
Prijs van de dag
WARME VOORGERECHTEN EN VEGETARISCHE OPTIE

Kikkerbillen
In zachte knoflookboter
€ 27

Krokante pressé van rog
Met condiments, kappertjes, citroen en een saus van vermoutboter
€ 28

Asperges op Vlaamse wijze
€ 30

Carbonara van Kreeft
Tagliatelle, room en Parmezaan, gekonfijte tomaten
€ 36

Aardappel « Moscovite »
Belgische kaviaar, huisgerookte zalm, bieslookroom
€ 95
UIT DE ZEE EN VEGETARISCHE OPTIE

Twee zeetongen "Belle-meunière"
Aardappelmousseline
€ 36

Zeeduivelwangen
Zachte lente-uiroom, milde chorizo in bouillon en krokante croutons
€ 36

Carbonara van Kreeft
Tagliatelle, room en Parmezaan, gekonfijte tomaten
€ 49
VLEES, GEVOGELTE EN ORGAANVLEES

Kalfsnieren
Met mosterd à l'ancienne, verse tagliatelle
€ 27

Kort gebakken kalfsnoot
Potloodprei, krokantje van langoustine en Livarotcrème
€ 38

Variatie van lam
Erwtjescrème, venkelpistou en krachtige jus
€ 39

Gegrilde runderfilet
Bearnaisesaus of groene pepersaus
€ 39

Gebraiseerde zwezerik
Morieljes, knapperige groenten, huisgemaakte puree
€ 47
Bent u veganist, vegetariër, of mag u om medische redenen bepaalde voedingsmiddelen niet eten,
dan doen wij ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.
Als u in onze menukaart of op ons menu niet kunt vinden wat u zoekt,
laat het ons dan gerust weten bij uw reservering, zodat wij u kunnen tegemoetkomen.
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en geven waar mogelijk de voorkeur aan lokale en duurzame producten. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen met respect voor het milieu.